Вила Изглед   ★★   Охрид


Вила Изглед
Знаменитости во близина

Вила Изглед опис

Вила Изглед се наоѓа на влезот од Пештани, кое е традиционално рибарско место, а денес е туристичка дестинација, на падините на планината Галичица. Од вашата соба имате прекрасни погледи кон Галичица и Охридското езеро. Охридската свежа вода на езерото е на само 50 метри од вилата и водата е толку бистра што рибите можат да се видат и на длабочина од 9 метри.

9.86 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Pestani надморска височина: 715 meters

Вила Изглед локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Изглед.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Изглед или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Изглед - контактирај онлајн

Вила Изглед капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Мини бар • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Изглед контакт инфо

адреса
6323 Пештани
веб
www.villaizgled.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk