City Hostel

Скопје

Tome Arsovski 6 Скопје 1000 Македонијаза City Hostel

Сити хостелот се наоѓа во мирна област од Скопје. Се наоѓа на само 8 мин. пеш од центарот на градот. Исто така нудиме транспорт од аеродром до хотелот.

252 метриопременост City Hostel


Општо
 • Паркинг
 • Бесплатен паркинг
 • Паркинг (во комплекс)
Рецепциски услуги
 • Рецепција 24ч.
 • Тури
 • Простор за багаж
Заеднички делови
 • Градина
 • Тераса
 • Библиотека
 • Заеднички дневен престој
Разно
 • Соби за непушачи
 • Греење
 • Non-smoking throughout
Транспорт
 • Превоз до аеродром
 • Транспортен сервис (дополнително се доплаќа)
 • Превоз до аеродром (дополнително се наплаќа)
 • Паркинг на улица
Чистење
 • Перална
 • Хемиско
Услуги
 • Интернет
 • Wi-Fi
 • Бесплатно Wi-Fi
Храна и пијалоци
 • Скара

инфо за гости City Hostel


зборуваме
 • English
 • Croatian
 • Macedonian
 • Serbian
 • Turkish
пријавување
11:30 - 00:00
одјавување
- 11:00

Плаќање City Hostel


 • Diners Club
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Euro/Mastercard
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Visa
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • American Express
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Maestro
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • JCB
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Discover
  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација
 Проверете достапност на соби - City Hostel • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Дрвен под/паркет
 • Скара
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Single може да се резервира големина 8 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Пегла
 • Бања (заедничка)
 • Микробранова
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • ТВ (Кабловска)
 • Дрвен под/паркет
 • Тостер
 • Скара
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Bed in Dormitory може да се резервира мин. цена 5 eur макс. цена 40 eur големина 14 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Дрвен под/паркет
 • Скара
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Bed in Dormitory може да се резервира мин. цена 5 eur макс. цена 40 eur големина 16 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Дрвен под/паркет
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Bed in Dormitory може да се резервира мин. цена 5 eur макс. цена 40 eur големина 50 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Дрвен под/паркет
 • Скара
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Twin може да се резервира големина 8 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост
 • Тераса

Room equipped with hardwood floors and a tea and coffee maker. Shared bathroom facilities are available for all guests.


Double може да се резервира големина 14 м. кв.

 • Чај / кафе
 • Фен
 • Бања (заедничка)
 • Греење
 • Тоалет (заеднички)
 • Дрвен под/паркет
 • Скара
 • Поглед на градина
 • Поглед на знаменитост
 • Тераса

This room has access to shared bathroom facilities and is equipped with a hairdryer.


Triple може да се резервира големина 14 м. кв.


Хотелска мапа и што има во близина на City Hostelво близина


 • SKP Skopje Alexander the Great
  Skopje Alexander the Great 25 km 00:27 E
 • PRN Priština
  Priština 99 km 01:49 NNW
 • OHD Ohrid St. Paul the Apostle
  Ohrid St. Paul the Apostle 165 km 02:30 SSW
 • INI Nis
  Nis 210 km 02:42 NNE
 • IVG Berane
  Berane 239 km 04:28 NW
 • SKG Thessaloniki Macedonia
  Thessaloniki Macedonia 258 km 03:00 SE
 • SOF Sofia
  Sofia 265 km 03:35 ENE
 • TIA Tirana Mother Teresa
  Tirana  Mother Teresa 277 km 04:20 WSW
 • KSO Kastoria
  Kastoria 293 km 04:08 S