Чодосова колиба      Пехчево


Чодосова колиба
Сместување во близина

Чодосова колиба
Знаменитости во близина

Чодосова колиба опис

Чодосова колиба се наоѓа на 10км од Пехчево, во близина на изворот на река Брегалница. Опколена е со прекрасна борова и букова шума, во близина се наоѓаат спортски терени, пешачки патеки и познатите Пехчевски водопади, прекрасно место за спорт, одмор и рекреација.

5.78 км оддалеченост од плоштад во Пехчево.
точна локација: Ravna Reka надморска височина: 1048 meters

Чодосова колиба локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Чодосова колиба.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Чодосова колиба или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Чодосова колиба - контактирај онлајн

Чодосова колиба капацитети

капацитети
Тераса
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Комплетна кујна • Мал фрижидер • Музика/Радио • ТВ • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Чодосова колиба контакт инфо

адреса
Равна Река, 2326 Пехчево
телефон
+389 (0)75 493 05
веб
www.ravnareka.tk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk