Мотел Подгорски Ан      Струмица


Мотел Подгорски Ан
Сместување во близина

Мотел Подгорски Ан
Знаменитости во близина

Мотел Подгорски Ан опис

Мотел и ресторан традиционален Македонски стил во селото Колешино, Струмица. Во подножјето на Беласица, во близина на Смоларскиот водопад, бањата Бањско и Колешинските водопади, има место каде што може да ја искусите ренесансата внатре во телото и душата и да уживате во мирниот амбиент, воздухот и убавата храна и прекрасното вино.

16.02 км оддалеченост од плоштад во Струмица.
точна локација: надморска височина: 288 meters

Мотел Подгорски Ан локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Подгорски Ан.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Подгорски Ан или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Подгорски Ан - контактирај онлајн

Мотел Подгорски Ан капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мотел Подгорски Ан контакт инфо

адреса
2435 Колешино
телефон
+389 (0)34 351 100
веб
www.podgorskian.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk