Хотел Илинден   ★★   Струмица


Хотел Илинден
Сместување во близина

Хотел Илинден
Знаменитости во близина

Хотел Илинден опис

Во срцето на градот Струмица, најсрдечното место во Македонија, во македонскиот Њуорлеанс како што некои ја нарекуваат Струмица, позната по добрата музика и одличниот ноќен живот, со живописни улици и градби, со топла насмевка на лицата на луѓето и поинаков пулс на живеење и оригинално чувствување на светот ве очекува и дочекува единствениот скапоцен камен на струмичката хотелиерска круна – Хотел Илинден!

0.33 км оддалеченост од плоштад во Струмица.
точна локација: надморска височина: 228 meters

Хотел Илинден локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Илинден.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Илинден или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Илинден - контактирај онлајн

Хотел Илинден капацитети

капацитети
Конференциска сала • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Клима уред • ТВ Кабелска • Телефон • Фен
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Илинден контакт инфо

адреса
Гоце Делчев бб, 2400 Струмица
телефон
+389 (0)34 348 000
веб
www.hotelilinden.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk