Хотел-Рибник Слив   ★★   Виница


Хотел-Рибник Слив
Сместување во близина

Хотел-Рибник Слив
Знаменитости во близина

Хотел-Рибник Слив опис

Хотел-рибникот Слив од Виница се наоѓа на патот од Виница за Берово. Располага со 8 соби од кој 6 со лежај-спална, две двокреветни соби и два апартмана. Хотелот поседува и ресторан каде се приготвува највкусната калифорниска пастрмка и крап на скара и пржена. Располага со 180 места и летна тераса од 260 места.

11.31 км оддалеченост од плоштад во Виница.
точна локација: Blatec надморска височина: 584 meters

Хотел-Рибник Слив локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Хотел-Рибник Слив е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Хотел-Рибник Слив.

Хотел-Рибник Слив капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел-Рибник Слив контакт инфо

адреса
Беровски пат бб, 2314 Блатец
телефон
+389 (0)33 800 455
факс
+389 (0)70 742 882
macedonian-hotels.mk