Етно-куќа Шанчева      Кратово


Етно-куќа Шанчева
Сместување во близина

Етно-куќа Шанчева
Знаменитости во близина

Етно-куќа Шанчева опис

Ако сакате да ја доживеете долгата традиција на македонскиот селски живот и да имате автентичен одмор во идиличен македонски град, тогаш треба да ја посета Етно куќата Шанчева, во Кратово. Шанчевската Етно куќа е зачувана повеќе од 300 години, традиционално изградена со автентична архитектура на Кратовска куќа и која претставува спој на совршенство со идилична околина.

0.13 км оддалеченост од плоштад во Кратово.
точна локација: надморска височина: 631 meters

Етно-куќа Шанчева локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Етно-куќа Шанчева.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Етно-куќа Шанчева или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Етно-куќа Шанчева - контактирај онлајн

Етно-куќа Шанчева капацитети

капацитети
Градина • Тераса
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
Македонски

Етно-куќа Шанчева контакт инфо

адреса
Скопска 9, 1360 Кратово
телефон
+389 70 975 684
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk