Хотел Црешово Топче   ★★★   Пробиштип


Хотел Црешово Топче
Сместување во близина

Хотел Црешово Топче
Знаменитости во близина

Хотел Црешово Топче опис

0.26 км оддалеченост од плоштад во Пробиштип.
точна локација: надморска височина: 540 meters

Хотел Црешово Топче локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Црешово Топче.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Црешово Топче или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Црешово Топче - контактирај онлајн

Хотел Црешово Топче капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Бар • Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Сефови • Тераса
капацитети на собата
Клима уред • Мини бар • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Црешово Топче контакт инфо

адреса
Ленинов плоштад бб, 2210 Пробиштип
телефон
+389 (0)32 484 683
факс
+389 (0)32 480 034
веб
www.cresovotopce.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk