Хотел Кратис      Кратово


Хотел Кратис
Сместување во близина

Хотел Кратис
Знаменитости во близина

Хотел Кратис опис

0.08 км оддалеченост од плоштад во Кратово.
точна локација: надморска височина: 618 meters

Хотел Кратис локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Кратис.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Кратис или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Кратис - контактирај онлајн

Хотел Кратис капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Кратис контакт инфо

адреса
Св. Ѓорги Кратовски, 1360 Кратово
телефон
+389 (0)31 481 201
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk