Мотел Слив      Виница


Мотел Слив
Сместување во близина

Мотел Слив
Знаменитости во близина

Мотел Слив опис

Мотел Слив - бисер на угостителството и туризмот во Источна Македонија, изграден во стилот на старата и новата македонска архитектура со идеални решенија со богат дизајн, раскошно зеленило и цветни аранжмани кои го пленуваат окот на најодбирливиот посетител.

2.97 км оддалеченост од плоштад во Виница.
точна локација: надморска височина: 354 meters

Мотел Слив локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Слив.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Слив или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Слив - контактирај онлајн

Мотел Слив капацитети

капацитети
Бар • Конференциска сала • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • ТВ салон
капацитети на собата
Работна маса • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мотел Слив контакт инфо

адреса
Кочански Пат бб, 2310 Виница
телефон
+389 (0)33 362 502
факс
+389 (0)33 360 502
веб
www.motelsliv.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk