Етно Вила   ★★   Крушево


Етно Вила
Сместување во близина

Етно Вила
Знаменитости во близина

Етно Вила опис

ЕТНО Вила е реновирана стара Влашка куќа изградена во 1875 година. Имаме 2 етно апартмани и 3 етно соби со паркинг, бесплатен Wi-Fi интернет, кабловска ТВ, ДВД, летна кујна изградена од камен.

0.15 км оддалеченост од плоштад во Крушево.
точна локација: надморска височина: 1215 meters

Етно Вила локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Етно Вила.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Етно Вила или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Етно Вила - контактирај онлајн

Етно Вила капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Безжичен интернет • Комплетна кујна • ТВ Кабелска • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Етно Вила контакт инфо

адреса
Илинденска 97, 7550 Крушево
телефон
+389 (0)70 673 427
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk