Вила Гора      Крушево


Вила Гора
Сместување во близина

Вила Гора
Знаменитости во близина

Вила Гора опис

Вила Гора е реномиран угостителски објект во Крушево кој својата дејност ја обавува од 2005 година. Располага со 12 двокреветни, трикреветни и четирикреветни соби, ресторан и друштвени простории. Сместена во хотелската зона, на самиот раб на боровата шума во близина на крушевската корија, ВИЛА ГОРА на своите гости им нуди удобно сместување и исхрана.

0.39 км оддалеченост од плоштад во Крушево.
точна локација: надморска височина: 1225 meters

Вила Гора локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Гора.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Гора или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Гора - контактирај онлајн

Вила Гора капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Греење • Интернет (безжичен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Гора контакт инфо

адреса
Хотелска Зона бб - Питу Гули 53а, 7520 Крушево
телефон
+389 (0)48 476 540
веб
www.vilagora.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk