Мак Викинг ранч      Македонски Брод


Мак Викинг ранч
Сместување во близина

Мак Викинг ранч
Знаменитости во близина

Мак Викинг ранч опис

Ранчот МАК ВИКИНГ на повратниците Мирјана и Васо нуди различен начин за авантура од обласата на туризмот, кој се заснова на Европскиот стандард. Во најскоро време, ќе има Омлет од јајце од ној и месо од ној на барање. Оваа еколошка храна доаѓа директно од ранчот МАК ВИКИНГ.

4.14 км оддалеченост од плоштад во Македонски Брод.
точна локација: Devic надморска височина: 514 meters

Мак Викинг ранч локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мак Викинг ранч.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мак Викинг ранч или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мак Викинг ранч - контактирај онлајн

Мак Викинг ранч капацитети

капацитети
Градина • Греење • Интернет (жичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мак Викинг ранч контакт инфо

адреса
село Девич, 6530 Мак. Брод
телефон
+389 (0)45 275 606
факс
+389 (0)45 275 605
веб
www.makviking.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk