Вила Ла Кола      Крушево


Вила Ла Кола
Сместување во близина

Вила Ла Кола
Знаменитости во близина

Вила Ла Кола опис

Се наоѓа во центарот на Крушево, спроти црквата Свети Јован, позната по фреските и резбите. На приземјето се рецепцијата и собата за собири, кои се соодветни за слободното време и за дружење.

0.35 км оддалеченост од плоштад во Крушево.
точна локација: надморска височина: 1220 meters

Вила Ла Кола локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Ла Кола.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Ла Кола или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Ла Кола - контактирај онлајн

Вила Ла Кола капацитети

капацитети
Бар • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Комплетна кујна • Мини бар • ТВ Кабелска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Ла Кола контакт инфо

адреса
Нико Доага 21, 7520 Крушево
телефон
+389 (0)70 379 246
веб
www.lakola.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk