Вила Мазар   ★★   Крушево


Вила Мазар
Сместување во близина

Вила Мазар
Знаменитости во близина

Вила Мазар опис

Вила Мазар е лоцирана во центарот на градот на 50 метри од црквата Св. Никола. Моментално поседува 2 соби комплетно опремени со кабловска ТВ, Wi-Fi интернет и греееето со панели. Вилата располага со сопствен паркинг и летна тераса.

0.14 км оддалеченост од плоштад во Крушево.
точна локација: надморска височина: 1206 meters

Вила Мазар локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Мазар.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Мазар или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Мазар - контактирај онлајн

Вила Мазар капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • Греење • Мал фрижидер • Место за готвење • ТВ Кабелска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Мазар контакт инфо

адреса
Томе Никле 2, 7550 Крушево
телефон
+389 (0)71 398 232
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk