Хотел Брод Панини   ★★   Велес


Хотел Брод Панини
Сместување во близина

Хотел Брод Панини
Знаменитости во близина

Хотел Брод Панини опис

Чувството дека сте на брод е незаборавно искуство кое треба самите да си го пружите. Хотел Брод Панини (Брод Панини) се наоѓа во природно опкружување, на Велешко езеро, близу до автопатот Е-75. Конференциската сала Ви дава можност да организирате семинари, тренинзи, промоции и други настани за отприлика 45 особи.

6.62 км оддалеченост од плоштад во Велес.
точна локација: Veles lake надморска височина: 244 meters

Хотел Брод Панини локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Брод Панини.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Брод Панини или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Брод Панини - контактирај онлајн

Хотел Брод Панини капацитети

капацитети
Конференциска сала • Паркинг (надворешен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • Греење • ТВ • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Брод Панини контакт инфо

адреса
Езеро Младост, 1400 Велес
телефон
+389 (0)43 211 444
факс
+389 (0)43 211 447
веб
www.brodpanini.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk