Мотел Ѕидан Мост   ★★   Велес


Мотел Ѕидан Мост
Сместување во близина

Мотел Ѕидан Мост
Знаменитости во близина

Мотел Ѕидан Мост опис

29.51 км оддалеченост од плоштад во Велес.
точна локација: Bogomila надморска височина: 537 meters

Мотел Ѕидан Мост локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Ѕидан Мост.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Ѕидан Мост или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Ѕидан Мост - контактирај онлајн

Мотел Ѕидан Мост капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски

Мотел Ѕидан Мост контакт инфо

адреса
1415 Богомила, Велес
телефон
+389 (0)71 244 490
телефон
+389078482955
веб
www.zidanmost.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk