Хотел Ресторан Наис   ★★   Скопје


Хотел Ресторан Наис
Сместување во близина

Хотел Ресторан Наис
Знаменитости во близина

Хотел Ресторан Наис опис

Благодарение на локацијата, хотел-ресторан Наис е тивка оаза во пулсирачкото срце на Скопје. Ресторанот на хотел Наис овозможува идеална атмосфера за одржување на средби, конференции, групи, гала-вечери или деловни ручеци. Добра организација, специјалитети на кујната и добро вино се дел од атмосферата која што ја нудиме за Вашите венчавки, забави и деловни средби.

4.19 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: Pripor надморска височина: 333 meters

Хотел Ресторан Наис локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Ресторан Наис.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Ресторан Наис или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Ресторан Наис - контактирај онлајн

Хотел Ресторан Наис капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Клима уред • Мини бар • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Ресторан Наис контакт инфо

адреса
Сава Ковачевиќ бб, 1000 Скопје
телефон
+389 (02) 2777 030
факс
+389 (02) 2777 064
веб
www.hotelnais.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk