Мотел Македонија   ★★   Велес


Мотел Македонија
Сместување во близина

Мотел Македонија
Знаменитости во близина

Мотел Македонија опис

Мотелот Македонија е идеално место на организирање на Ваши деловни и свечени ручеци, конференции, семинари и за одмор и преставува синоним за удобност, гостопримство и убавина. Располага со 35 соби од кои 10 еднокреветни, 24 двокреветни и еден апартман. Сала за свадби и други свечености наменета за 500 гости. Ресторан за 50 гости, летна тераса. Камп за 80 – 100 камп приколки и паркинг простор за 200 возила.

5.25 км оддалеченост од плоштад во Велес.
точна локација: Dolno Karaslari надморска височина: 179 meters

Мотел Македонија локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Македонија.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Македонија или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Македонија - контактирај онлајн

Мотел Македонија капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Бар • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мотел Македонија контакт инфо

адреса
Долно Каласлари 1406, Велес
телефон
+389 (0)43 215 900
факс
+389 (0)43 215 955
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk