Хотел Центар      Струмица


Хотел Центар
Сместување во близина

Хотел Центар
Знаменитости во близина

Хотел Центар опис

Хотел Централ ви нуди на располагање 22 модерно опремени соби и 3 прекрасни апартмани.

0.42 км оддалеченост од плоштад во Струмица.
точна локација: надморска височина: 241 meters

Хотел Центар локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Центар.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Центар или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Центар - контактирај онлајн

Хотел Центар капацитети

капацитети
Бар • Интернет (безжичен) • Конференциска сала
капацитети на собата
Бања или туш • Мал фрижидер • ТВ Кабелска • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Центар контакт инфо

адреса
Маршал Тито 1, 2400 Струмица
телефон
+389 (0)34 612 222
факс
+389 (0)34 612 223
веб
www.hotelcentral.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk