Хотел Јадран   ★★★   Скопје


Хотел Јадран
Знаменитости во близина

Хотел Јадран опис

Хотел Јадран е удобен хотел и можеби единствениот хотел во Скопје со специфичен и паметлив по својата уникатност, автентично, ориентален стил и архитектура. Исто така е познат како Арапска Куќа и се наоѓа во строгиот центар на Скопје - на само неколку минути од плоштадот Македонија, опкружен од деловни и трговски центри и ресторани. Гостите можат да уживаат во удобниот амбиент и вкусната кујна.

0.3 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: надморска височина: 248 meters

Хотел Јадран локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Јадран.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Јадран или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Јадран - контактирај онлајн

Хотел Јадран капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски Srpski (Српски) Slovenščina Hrvatski

Хотел Јадран контакт инфо

адреса
27 Март, 1000 Скопје
телефон
+389 (0)2 3118 427
факс
+389 (0)2 3118 427
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk