Хотел Туто      Дебар


Хотел Туто
Сместување во близина

Хотел Туто
Знаменитости во близина

Хотел Туто опис

Хотел Туто се наоѓа во Јанче, во срцето на Националниот Парк Маврово, во општината Маврово-Ростуште. Се наоѓа на пазувите на Бистра, во близина на манастирот Св. Јован Бигорски. Хотелот нуди прекрасен панорамски поглед на планините со околината и на селото Јанче со старите куќи кои се направени од камен и дрво.

11 км оддалеченост од плоштад во Дебар.
точна локација: Jance надморска височина: 722 meters

Хотел Туто локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Туто.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Туто или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Туто - контактирај онлајн

Хотел Туто капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Туто контакт инфо

адреса
1254 Јанче
телефон
+389 (0)42 470 999
факс
+389 (0)42 470 999
веб
www.tutto.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk