Етно куќа Сент Мориц      Маврово


Етно куќа Сент Мориц
Сместување во близина

Етно куќа Сент Мориц
Знаменитости во близина

Етно куќа Сент Мориц опис

Сместен е на само 10 минути од сите атракции, овој дом има свој голем приватен двор и е целосно опремен со цел да го направи вашиот престој што попријатен. Подгответе се да бидете опкружени со луксуз веднаш штом ќе влезете во овој посебен дом- тој е светол, простран, целосно климатизиран и опремен по највисоки стандарди. Само погледнете ги капацитетите што ги нуди овој нов дом.

0.66 км оддалеченост од плоштад во Маврово.
точна локација: надморска височина: 1255 meters

Етно куќа Сент Мориц локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Етно куќа Сент Мориц е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Етно куќа Сент Мориц.

Етно куќа Сент Мориц капацитети

капацитети
Бар • Ресторан
капацитети на собата
Греење • Место за готвење • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Етно куќа Сент Мориц контакт инфо

адреса
1256 Маврово
телефон
+389 (0)78 229 089
веб
www.vilamavrovo.com
macedonian-hotels.mk