Хотел Фершпед   ★★   Маврово


Хотел Фершпед
Сместување во близина

Хотел Фершпед
Знаменитости во близина

Хотел Фершпед опис

1.8 км оддалеченост од плоштад во Маврово.
точна локација: надморска височина: 1259 meters

Хотел Фершпед локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Фершпед.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Фершпед или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Фершпед - контактирај онлајн

Хотел Фершпед капацитети

капацитети
Бар • Паркинг (надворешен сопствен) • Паркинг (надворешен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Греење • ТВ Сателитска • Телефон
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Фершпед контакт инфо

адреса
1256 Маврово
телефон
+389 (0)42 489 187
факс
+389 (0)42 489 154
веб
www.fersped.com.mk/departments/e_bistra.html
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk