Хотел Ин   ★★★   Маврово


Хотел Ин
Сместување во близина

Хотел Ин
Знаменитости во близина

Хотел Ин опис

Нешто специјално што се разликува од останатото. Дојдете и откријте што е поразлично од другите... Хотел ИН е вистински избор за уживање!!! Идеално место за одмор и други активности. Хотел Ин може да се нарече „балзам за духот“, и Ви нуди многу можности. Пред да влезете во хотелот, не заборавајте да застанете, да земете здив и да уживате во глетката. Изглед на Маврово, Мавровското езеро, зимската идила.

1.84 км оддалеченост од плоштад во Маврово.
точна локација: надморска височина: 1290 meters

Хотел Ин локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Ин.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Ин или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Ин - контактирај онлајн

Хотел Ин капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • ТВ салон • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • ТВ • Телефон • Услуги
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Ин контакт инфо

адреса
1256 Маврово
телефон
+389 (0)42 489 079
факс
+389 (0)42 489 079
веб
www.hotelin.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk