Етно куќа Ангеловски      Маврово


Етно куќа Ангеловски
Сместување во близина

Етно куќа Ангеловски
Знаменитости во близина

Етно куќа Ангеловски опис

Етно куќа Ангеловски се наоѓа во селото Маврово, 50 м. од ски лифтот и 100 м. од големиот паркинг и продавница. Куќата се наоѓа на 1250 м. надморска височина и е изграден во традиционален стил, со добро зачуван огништето. Сместен во подножјето на планината Бистра, во близина на ски центарот и Мавровското езеро. Објектот е опкружен со природни убавини и хотели кои нудат богат избор на традиционални јадења.

1.77 км оддалеченост од плоштад во Маврово.
точна локација: надморска височина: 1253 meters

Етно куќа Ангеловски локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Етно куќа Ангеловски.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Етно куќа Ангеловски или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Етно куќа Ангеловски - контактирај онлајн

Етно куќа Ангеловски капацитети

капацитети
капацитети на собата
Бања или туш • Греење
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Етно куќа Ангеловски контакт инфо

адреса
Маврово 12, 1256 Маврово
телефон
+389 (0)76 717 614
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk