Апартмани Паско   ★★   Охрид


Апартмани Паско
Сместување во близина

Апартмани Паско
Знаменитости во близина

Апартмани Паско опис

Апартманите Паско се наоѓаат во центарот на Охрид, во близина на Охридското Езеро. Апартманите Паско имаат 15 годишно искуство и повеќе од 3000 задоволни гости, за време на 10 годишното постоење во Охрид.

0.56 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 695 meters

Апартмани Паско локација на мапа


Апартмани Паско - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Апартмани Паско капацитети

капацитети
Греење • Паркинг (надворешен)
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани Паско контакт инфо

адреса
Јане Сандански 9а, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 253 954
факс
+389 (0)70 501 464
веб
www.pasko.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk