Вила Дудан      Охрид


Вила Дудан
Сместување во близина

Вила Дудан
Знаменитости во близина

Вила Дудан опис

Вила Дудан има приватен влез со 4 апартмани и кујна. Сите соби се целосно опремени и имаат кабловска ТВ и поглед на езерото. Има уште еден апартман во комплексот. Кујната е целосно опрема за подготовка на храна и пијалоци. Гостите можат да го користат и предниот двор.

0.6 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 695 meters

Вила Дудан локација на мапа


Вила Дудан - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Вила Дудан капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Дудан контакт инфо

адреса
Јане Сандански 12, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 265 583
веб
www.ohridaccommodation.com.mk/vila_dudan_e.htm
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk