Вила ДримВју   ★★   Охрид


Вила ДримВју
Сместување во близина

Вила ДримВју
Знаменитости во близина

Вила ДримВју опис

0.12 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 710 meters

Вила ДримВју локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила ДримВју.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила ДримВју или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила ДримВју - контактирај онлајн

Вила ДримВју капацитети

капацитети
Интернет (безжичен)
капацитети на собата
Бања или туш • Клима уред • ТВ Кабелска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила ДримВју контакт инфо

телефон
+389 (0)70 382 722
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk