Апартмани Шапкар   ★★★   Охрид


Апартмани Шапкар
Сместување во близина

Апартмани Шапкар
Знаменитости во близина

Апартмани Шапкар опис

0.17 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Old town надморска височина: 703 meters

Апартмани Шапкар локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани Шапкар.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани Шапкар или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани Шапкар - контактирај онлајн

Апартмани Шапкар капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Интернет (безжичен)
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани Шапкар контакт инфо

адреса
Цар Самоил бб, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)77 717 696
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk