Вила Св. Николас   ★★   Охрид


Вила Св. Николас
Сместување во близина

Вила Св. Николас
Знаменитости во близина

Вила Св. Николас опис

0.17 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Old town надморска височина: 703 meters

Вила Св. Николас локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Св. Николас.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Св. Николас или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Св. Николас - контактирај онлајн

Вила Св. Николас капацитети

капацитети
Интернет (безжичен)
капацитети на собата
Бања или туш • Клима уред • ТВ Сателитска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Св. Николас контакт инфо

адреса
Коста Абраш 28, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)76 427 642
веб
villa-stnicholasohrid.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk