Мотел Делфина   ★★   Маврово


Мотел Делфина
Сместување во близина

Мотел Делфина
Знаменитости во близина

Мотел Делфина опис

1.31 км оддалеченост од плоштад во Маврово.
точна локација: надморска височина: 1242 meters

Мотел Делфина локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Делфина.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Делфина или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Делфина - контактирај онлајн

Мотел Делфина капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мотел Делфина контакт инфо

адреса
1256 Маврово
телефон
+389 (0)71 642 300
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk