Хотел Премиер      Струга


Хотел Премиер
Сместување во близина

Хотел Премиер
Знаменитости во близина

Хотел Премиер опис

Во Хотел Премиер во центарот на Вевчани, Ве очекува удобно сместување во топла атмосфера и пријатен амбиент. Хотелот има целодневен бар во кој можете да поминете дел од Вашето време и во кој се сервира појадок. За време на Вашиот престој ќе уживате во чистата и недопрена природа за Вевчани и неговата околина.

10.06 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: Vevcani надморска височина: 867 meters

Хотел Премиер локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Премиер.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Премиер или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Премиер - контактирај онлајн

Хотел Премиер капацитети

капацитети
Интернет (жичен) • Ресторан
капацитети на собата
Клима уред • Мини бар • ТВ Кабелска • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Премиер контакт инфо

адреса
6335 Вевчани
телефон
+389 (0)46 790 620
веб
www.hotelpremier.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk