Сместување Кожуф   ★★★   Кожуф


Сместување Кожуф
Сместување во близина

Сместување Кожуф
Знаменитости во близина

Сместување Кожуф опис

Кожуф хотелите, кондоминиуми и викенд куќи се дизајнирани за да вашето време за одмор и спиење бидат специјални како и вашето дневно уживање. Кожуф за оваа сезона нуди избор на свој сместувачки капацитет- апартмански комплекс од 16 соби со промотивни цени, воедно како посебен сместувачки капацитет се и нови приватни викенд куќи.

0.02 км оддалеченост од плоштад во Кожуф.
точна локација: надморска височина: 1608 meters

Сместување Кожуф локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Сместување Кожуф.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Сместување Кожуф или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Сместување Кожуф - контактирај онлајн

Сместување Кожуф капацитети

капацитети
Греење • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • Мал фрижидер • Место за готвење • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Сместување Кожуф контакт инфо

адреса
Ски центар Кожуф
телефон
+389 (0)71 869 999
факс
+389 (0)2 3290 603
веб
www.skikozuf.com.mk
е-пошта
skikozuf.t-home.mk
macedonian-hotels.mk