Вила Тодоров   ★★   Кожуф


Вила Тодоров
Сместување во близина

Вила Тодоров
Знаменитости во близина

Вила Тодоров опис

Вила Тодоров нуди ноќевања во трокреветни студија и четири креветни апартмани. Располагаме со 4 трокреветни студија и 4 четирикреветни апармани со вкупен капацитет од 32 легла. Природата треба да се почувствува, но овој пат ви се нуди можност подолг период да останете и да ги уживате природните убавини што ги нуди Кожуф.

0.43 км оддалеченост од плоштад во Кожуф.
точна локација: надморска височина: 1575 meters

Вила Тодоров локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Тодоров.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Тодоров или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Тодоров - контактирај онлајн

Вила Тодоров капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Бања или туш • Греење • Работна маса • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Тодоров контакт инфо

адреса
Кожуф
телефон
+389 (0)78 218 032
веб
www.vilatodorov.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk