Вила Грин Хаус   ★★   Кожуф


Вила Грин Хаус
Сместување во близина

Вила Грин Хаус
Знаменитости во близина

Вила Грин Хаус опис

Вила Грин Хаус се наоѓа на падините на скијачкиот центар Кожуф.

0.33 км оддалеченост од плоштад во Кожуф.
точна локација: надморска височина: 1602 meters

Вила Грин Хаус локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Грин Хаус.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Грин Хаус или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Грин Хаус - контактирај онлајн

Вила Грин Хаус капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Бања или туш • Место за готвење • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Грин Хаус контакт инфо

адреса
Кожуф
телефон
+389 (0)70 220 578
веб
www.villagreenhouse.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk