Апартмани Сателит - Јавни соби   ★★★   Скопје


Апартмани Сателит - Јавни соби
Сместување во близина

Апартмани Сателит - Јавни соби
Знаменитости во близина

Апартмани Сателит - Јавни соби опис

1.22 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: надморска височина: 252 meters

Апартмани Сателит - Јавни соби локација на мапа


Апартмани Сателит - Јавни соби - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Апартмани Сателит - Јавни соби капацитети

капацитети
Греење • Интернет (безжичен) • Клима уред • Паркинг (надворешен)
капацитети на собата
Греење • Клима уред • Комплетна кујна • Мал фрижидер • Работна маса • ТВ Кабелска • Туш • Фен
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани Сателит - Јавни соби контакт инфо

адреса
Козара 22, 1000 Скопје
macedonian-hotels.mk