Апартман Ин   ★★   Скопје


Апартман Ин
Сместување во близина

Апартман Ин
Знаменитости во близина

Апартман Ин опис

Доколку престојуваате во Скопје, може да бидете во поглема предност со нашиот апартман, не само за одмор, но и за вашите бизнис зделки и собработќи ние работиме со висок квалитет и професионалност. Станот се наоѓа во новата зграда на првиот спрат, квалитетно уредно (хотел систем-апартман).

1.24 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: надморска височина: 252 meters

Апартман Ин локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартман Ин.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартман Ин или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартман Ин - контактирај онлајн

Апартман Ин капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Клима уред
капацитети на собата
Бања или туш • Кафе и чај • Комплетна кујна • Мал фрижидер • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартман Ин контакт инфо

адреса
20-ти Октомври, 1000 Скопје
телефон
+389 (0)71 257 352
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk