Петрол Компани   ★★★   Тетово


Петрол Компани
Сместување во близина

Петрол Компани
Знаменитости во близина

Петрол Компани опис

Комплексот Петрол Компани се наоѓа на автопатот Скопје-Тетово и е одлично место за одмор, додека патувате кон Охрид или подалеку. Комплексот Петрол Компани се состои од мотел, ресторан, бензинска пумпа и маркет со најразлични продукти.

5.04 км оддалеченост од плоштад во Тетово.
точна локација: надморска височина: 423 meters

Петрол Компани локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Петрол Компани.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Петрол Компани или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Петрол Компани - контактирај онлајн

Петрол Компани капацитети

капацитети
Бар • Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Работна маса • ТВ • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Петрол Компани контакт инфо

адреса
Студена Вода бб, 1200 Тетово
телефон
+389 (0)44 378 090
факс
+389 (0)44 378 100
веб
www.petrolcompany.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk