Вила Пајо   ★★   Битола


Вила Пајо
Сместување во близина

Вила Пајо
Знаменитости во близина

Вила Пајо опис

Куќата се наоѓа во планина опкружена со врвови, од кои највисок е Пелистер 2,601 метар. Градот Битола е на само 10 мин. оддалечен. Градот Ви го нуди Широк Сокак, еден од најубавите трговски улици во Балканот. Ќе најдете комбинација на убави дуќани, традиционални маркети и автентични ресторани.

7.83 км оддалеченост од плоштад во Битола.
точна локација: Nizepole надморска височина: 1043 meters

Вила Пајо локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Пајо.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Пајо или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Пајо - контактирај онлајн

Вила Пајо капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Сауна • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • Комплетна кујна
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Пајо контакт инфо

адреса
Нижеполе, 7000 Битола
телефон
+389 (0)70 490 359
веб
www.villapajo.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk